Τρόποι πληρωμής & αποστολής

1.  Μέθοδος Αντικαταβολής  
Tα προϊόντα έρχονται μέσω Courier (Γενική Ταχυδρομική & Ελτά πόρτα-πόρτα) ή με φορτηγά της εταιρείας και το αντίτιμο πληρώνεται την στιγμή της παραλαβής. Η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει για όλη την Ελλάδα ενώ η παράδοση με τα φορτηγά της εταιρείας μόνο για το λεκανοπέδιο αττικής


 2. Πιστωτική κάρτα 
 Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα Mastercard, VISA, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας μας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές και πρωτόκολλα ασφάλειας. Τα στοιχεία σας θα παραμένουν απολύτως εμπιστευτικά  και δεν θα παραχωρούνται σε οποιονδήποτε τρίτο. Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Για παραλαβή από το κατάστημα μας  θα πρέπει ο κάτοχος της πιστωτικής κάρτας να προσκομίσει την πιστωτική του κάρτα και την ταυτότητά του.

3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Συνεργαζόμενες τράπεζες: 

EUROBANK

Αριθμός λογαριασμού: 00260 237850200 30 61 59 

IBAN: GR350260237 00008502 0030 6159


ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αριθμός λογαριασμού:  157-470 16077 

IBAN: GR64 0110 1570 0000 1574 7016077


Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε στο 2107227719 ή στέλνοντας email στο info@priniotakiselectronics.gr για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση.

 
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Για παραγγελίες που αποστέλλονται εντός Αττικής δεν υπάρχει χρέωση αποστολής.
Για τις παραγγελίες που αποστέλλονται στην υπόλοιπη Ελλάδα η χρέωση είναι 5 €

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ
Επίσης μπορείτε να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από το κατάστημα μας στην διεύθυνση Μανωλιάσσας 17, Αθήνα χωρίς επιβάρυνση!

Σε περιοχές που η αποστολή με ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ δεν είναι δυνατή η αποστολή γίνεται με το ταχυδρομείο.
Για τα βαριά ή ογκώδη αντικείμενα που θέλετε να σας στείλουμε, συμφέρει η αποστολή με πρακτορείο μεταφορών. Η χρέωση σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνει τον παραλήπτη για κάθε δέμα αναλόγως το πρακτορείο και τον όγκο του δέματος. 
Στις τιμές που αναφέρονται συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%

Ακύρωση Παραγγελίας 
Ακύρωση της παραγγελίας μπορεί να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις:
Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε να πατήσετε το κουμπί «Ακύρωση» που βρίσκεται στην οθόνη σας. Κάνοντας «κλικ» σε αυτό διακόπτεται αυτόματα η διαδικασία παραγγελιάς.
Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε στο 2107227719 και θα φροντίσουμε για την ακύρωσή της παραγγελιάς σας.
Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στο 2107227719 ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της "Επικοινωνία" εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελιάς. Θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και θα σας ενημερώσουμε για όλες τις επιλογές σας.


Επιστροφή Προϊόντων 
Τα προϊόντα του καταστήματος έχουν την εγγύηση ποιότητας της εταιρίας μας. Εάν για κάποιο λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι από τα είδη που παραλάβετε σας δίνουμε την δυνατότητα επιστροφής. Μπορείτε λοιπόν να τα επιστρέψετε μέσα σε 14 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή τους.
Είδη χρησιμοποιημένα, μεταποιημένα ή αποσυσκευασμένα δεν θα επιστρέφονται. Δεκτές θα γίνονται οι επιστροφές κατά τις οποίες το είδος θα είναι στην αρχική κατάσταση στην οποία παρελήφθη, χωρίς να έχει ανοιχτεί η συσκευασία του, και έχει όλα τα καρτελάκια με τα οποία το παραλάβατε. Είδη ελαττωματικά ή διαφορετικά από την παραγγελίας σας θα επιστρέφονται με δική μας επιβάρυνση. 

Σε κάθε άλλη περίπτωση, το κόστος επιστροφής καθώς και τα έξοδα ασφάλισης της αποστολής επιβαρύνουν εσάς